Alle opslagruimtes op één platform

Alle opslagruimtes op één platform

Opslagmarkt onderscheidt zich van vele andere verzamelwebsites. Hier vindt u namelijk het allergrootste aanbod van vraag en aanbod van diverse types opslagruimtes in Nederland. Zowel commerciële bedrijven als particulieren kunnen hier ruimtes aanbieden die te huur zijn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een voormalige stal. Wanneer deze leeg staat maar het pand nog prima kan functioneren als stalling voor caravans, campers en vouwwagens kunt u er mooi een extraatje mee verdienen. Bij Opslagmarkt vindt u potentiële huurders die juist op zoek zijn naar een dergelijke ruimte. Door middel van het zoeken op locatie en het type ruimte dat u aanbiedt komen ze bij u uit. Het verdere contact over de huurprijs en de voorwaarden verloopt tussen u en een geïnteresseerde. Zij kunnen dus worden gezien als een bemiddelaar.

Huren van een hobbyruimte

Boetseren, schilderen, klokken repareren of droogboeketten maken: bijna iedereen heeft wel een hobby die ruimte vraagt. Hoe fijn zou het dan zijn dat u ergens in uw buurt een ruimte vindt waar u uw hobby kunt uitvoeren? Opslagmarkt biedt hierbij uitkomst. Naast een hobbyruimte voor u alleen kunt er ook over nadenken om een dergelijke ruimte te delen. Misschien om gezamenlijk uw hobby uit te voeren of juist op een heel ander vlak. Zo leert u andere mensen kennen en kunt u de liefde voor een hobby delen. En het scheelt natuurlijk in de portemonnee wanneer u de huurprijs van een dergelijke ruimte kunt delen.

In heel Nederland

Wanneer u gaat verhuizen en uw meubels tijdelijk ergens wilt opslaan of ruimtegebrek hebt in huis heeft Opslagmarkt diverse oplossingen. Huur een droge en verwarmde opslagruimte en u sla uw spullen op een veilige manier op. Seizoensgebonden kleding, oude administratie die u nog moet bewaren of spullen voor de zomer-of wintervakantie: sla ze op in een gehuurde opslagruimte bij u in de buurt. Het loont echt de moeite om alle opties die bij Opslagmarkt worden aangeboden te bekijken zodat u weer meer leefruimte hebt in de woning.