Het bedrijf, onze normen en waarden

We hebben de mankracht

We hebben 40 man personeel die elke project succesvol kunnen afronden. voldoende om aan te nemen dat onze mannen jouw klus aan kunnen.

Gecertificeerde professionals

Al ons personeel is gespecialiseerd in een bepaald onderwerp en daarin gecertificeerd.

Onze prijzen zijn zeer scherp

Scherpe prijzen tegen een goede service is wat we onze klanten aanbieden.

Ons bedrijf is gevestigd in Dongen en Amsterdam. We hebben 2 vestigingen die het hele land bedienen en zo onze snelheid en service kunnen waarborgen. Kom gerust eens langs voor een kennismakingsgesprek.

Bouwen met stijl passie en verantwoordelijkheidsgevoel.

Elke dag staan we op en trekken we onze gereedschapsriem aan en zijn we onderweg naar een volgende klus. opstaan met het idee dat we iets nieuws mogen ontwikkelen, ontwerpen of designen geeft ons een enorm goed gevoel. Graag komen we met iedereen in contact waarbij deze passie mogen doorgeven. Passie voor het mkaen, bouwen en ontwikkelen.

Al jaren een begrip

Sinds de crisis is ons bedrijf geherstructureerd en zijn we er van bewust dat het niet eeuwig zo goed blijft gaan. Sinds de eerste dag dat we een begrip zijn zijn we volop actief.

Professioneel advies

Ons advies bestaat uit een kennismakingsgesprek en een plan van aanpak. je kunt de tekeningen al indienen en aan ons tonen.

Schade in vastgoed

Mocht u schade hebben dan kunnen we dit traject voor u uit handen nemen en ontzorgen. We gaan voor een goede basis en pakken het probleem de volgende dag al aan.