Dienstverlening

Vastgoedschade is een gerenommeerd bedrijf in de bouw en is al jaren een discipline binnen de vastgoed wereld. Vastgoedschade.nl typeert zich door de korte lijnen met klanten en leveranciers. We servicen projecten van A/Z en ontzorgen het gehele raject. Ook kijken we regelmatig naar de concurrenten en zorgen er voor dat het proces wordt geoptimaliseerd.

De Diensten op een rij:

Schade expertise: wanneer er schade aan uw vastgoed is ontstaan is het belangrijk om een neutraal bedrijf de schade op te laten nemen zodat alle betrokkennen partijen een zo goed als mogelijke afloop krijgen. We komen langs constateren de schade en stellen zsm een vakkundig rapport op.

Herstelwerkzaamheden: Wanneer er schade is geconstateerd hebben we de vakmensen in huis die letterlijk alle facetten van het herstel zullen begeleiden hetzij de schade zelf herstellen, hetzij de juist vakmensen inschakelen om de schade binnen enkele dagen op te lossen.

Garantie: Wanneer de herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd worden de herstellingen nauwkeurig gemonitord door onze servicemedewerkers. Zij zullen jaarlijks een ronde doen om al het herstelde werk nogmaals te beoordelen waarna er een eindrapport komt.

Nieuwbouw: vastgoedschade kenmerkt zich niet alleen op herstel gebied maar ook op het realiseren van nieuwboupwrojecten. We zijn gespecialiseerd in meerdere disciplines waardoor we vrijwel alle facetten van het aannemerschap beheersen.

Verbouw: ook het verbouwen van vrijwel alle factoren binnen het vastgoed behoort tot onze dienstverlening. van het zetten van een dakkapel tot het compleet renoveren van vrijwel alle interieur en exterieur werkzaamheden.