Winkelruimte Ede

Ede bestaat uit 350 bedrijven, waaronder 75 eetgelegenheden. Ede centrum is de grootste en meest diverse binnenstad in de omgeving. De waardering blijft stijgen. In 2016 vestigden zich meer dan 30 nieuwe ondernemers in Ede centrum. Buiten het Ede centrum is echter ook winkelruimte. Zo ligt Stadspoort, een klein winkelcentrum in het zuiden van Ede, naast de afrit A12. Dit is de ideale plek om een ​​winkel te openen. Als je op zoek bent naar een prettige winkelruimte om te huren, ben je in Ede aan het juiste adres voor een prettige plaats.

Winkelruimte huren Ede

Op zoek naar winkelruimte in Ede? In Ede kun je diverse winkelruimtes huren, deze bevinden zich voornamelijk in het centrum van Ede. Met een eigen station kom je gemakkelijk in het centrum van Ede. Het stationsgebouw in Ede is zelfs een gerenoveerd rijksmonument, tot 2015 het Historisch Museum Ede. Vanaf dit treinstation zijn alle plekken in het stadscentrum gemakkelijk te bereiken, wat het vestigen van winkels erg aantrekkelijk maakt.

In Ede Centrum zijn nog veel winkelpanden te huur. Door in het centrum te gaan zitten, zijn er vaak ook veel mensen die tijdens een dagje shoppen in Ede een kijkje nemen in je winkel om wat leuks te kopen. Dat is natuurlijk wat je wilt als ondernemer.

Starten in Ede

Omdat er in Ede nog zo veel mogelijk is, is het ook best aantrekkelijk om te starten in Ede. Dit komt omdat er veel mensen zijn die in Ede gaan winkelen. Ook is Ede een hele centrale locatie in Nederland.

In Ede verblijven ook veel mensen die op vakantie zijn naar de Veluwe. Omdat er zo veel vakantiegangers zijn, zullen er ook veel mensen naar je winkel komen om rond te kijken en vaak ook wel wat dingetjes te kopen.

De gemeente Ede biedt ook hulp aan voor startende ondernemingen. Dit doen ze door accountmanagers en het uitgeven van de juiste vergunningen. Als je van plan bent een bedrijf te starten in Ede, is het daarom ook aan te raden om eerst contact op te nemen met de gemeente. De gemeente Ede is namelijk heel erg blij met startende ondernemingen.